Zrekonstruovaná prodejna Intersport Jilemnice

INTERSPORT Jilemnice slaví 22 let s novým designem

6. října 2023, kdy INTERSPORT Jilemnice oslavil otevření své zbrusu nové prodejny. Byla to akce, která spojila sport, zábavu a slavnostní atmosféru.

 

Slavné tváře a slavnostní páska
Nejvýraznější chvílí večera bylo slavnostní přestřižení pásky, které provedli majitelé obchodu, Stanislav Henych a Lenka Šnebergrová Rysulová. Byli zde i slavní sportovci, mezi nimiž nechyběla Jitka Landová, Tomáš Portyk, Květa Jeriová Pecková a Jiří Magál. Jejich přítomnost dodala večeru nezapomenutelnou atmosféru.

Rozhovory a raut
Večer nebyl jen o slavnostním okamžiku, ale také o příjemných rozhovorech. Majitelé obchodu sdíleli své myšlenky, historii a plány pro budoucnost.  Zákazníci měli příležitost lépe poznat lidi, kteří stojí za jejich oblíbeným obchodem.


Nastavení zimní sezóny
Otevření INTERSPORT Jilemnice nebylo jen oslavou minulosti a přítomnosti, ale také představením zimního sortimentu a sezóny, která právě začíná. Zveme vás tak do našeho nově zrekonstruovaného obchodu, kde objevíte nové zimní kolekce od značek jako je Fischer, Maloja, Johaug, Mammut, Silvini, CMP a mnoho dalšího.

Sledujte nás
Sledujte náš profil na sociálních sítích, abyste nezmeškali žádné budoucí akce a novinky od INTERSPORT Jilemnice.
Těšíme se na setkání s vámi na horách a v naší zbrusu nové prodejně INTERSPORT Jilemnice!