JARNÍ NOVINKY

Jaro je tu a s ním i novinky v našem sortimentu ve Sport Henych! Rádi bychom vás seznámili s nejžhavějšími novinkami, které jsme pro vás připravili. Ať už jste vášnivý sportovec nebo hledáte stylové a funkční oblečení na každodenní nošení, u nás si jistě vyberete.

Textilní novinky
Kolekce CMP
Pro milovníky outdooru přinášíme nové ženské i pánské kolekce značky CMP. Funkční materiály, moderní design a barvy, které odrážejí jarní atmosféru.

Maloja Good Morrow
Značka Maloja přichází s letní kolekcí 2024 nazvanou Good Morrow. Inspirace přírodou a udržitelností je zde spojena s nejnovějšími trendy. Připravte se na unikátní designy a materiály, které jsou přátelské k naší planetě.

Pro ženy od Johaug
Kolekce od značky Johaug je speciálně navržena tak, aby se v ní ženy cítily skvěle a sebejistě, stejně jako její zakladatelka Therese Johaug. Funkčnost, styl a komfort jsou zde v perfektní harmonii.

Obuv pro každého
On, Salomon, Nike, Mammut
Naši nabídku obuvi rozšiřujeme o nejnovější modely od světových značek On, Salomon, Nike a Mammut. Ať už hledáte boty na trailový běh, pohodlné sneakers nebo obuv pro horské výšlapy, máme pro vás to pravé.

Doplňky pro dobrodruhy
Kempingové vybavení a batohy
V naší nabídce doplňků nyní najdete kempingové stálice a batohy od značek jako McKinley, Salomon a Mammut. Připravte se na své dobrodružství s vybavením, na které se můžete spolehnout.

HydroFlask
Novinkou v našem sortimentu jsou termosky HydroFlask. Díky nim si můžete užívat svůj oblíbený nápoj v teplém nebo chladném stavu, ať jste kdekoli.

Pro nejmenší sportovce
Nezapomínáme ani na děti! Nové kolekce dětského sportovního oblečení od značek CMP a McKinley jsou plné barev a vzorů, které vaše děti zaručeně zaujmou.

Navštivte náši prodejnu a objevte všechny tyto novinky. Těšíme se na vás na Sport Henych, kde váš sportovní duch najde to pravé!